marți, 5 iulie 2011


Inceputul...





-Stiu exact ce cafea iti place!imi spuse domnul din fata mea, un barbat exotic, mulatru, inalt si cu un zimbet cuceritor.
Eram cu o prietena in biroul lui, ajunsesem printr-o intimplare fericita, sa luam primul interviu pentru revista pe care o aveam atunci: Coffee Break.
A fost prima persoana entuziasmata de ideea mea si prima persoana, total dezinteresata, care m-a sustinut si care din fericire m-a ajutat sa descopar, cit de mult imi place sa cafeaua, cu istoria ei si cultura ei fenomenala.
De atunci au trecut 7 ani, s-au intimplat multe, am doi copii, un ciine, m-am impacat cu mine, am inchis revista dupa o imensa suferinta, pe care am trecut-o cu greu, m-am descoperit pe mine, si mi-a crescut dragostea pentru cultura cafelei si mai ales mi-am gasit un drum.
M-am apucat sa fac acest blog, fiindca vreau sa imbin pasiunea mea pentru scris, cafea si calatorii si le impartasesc cu toti iubitorii de cafea.
Va fi un blog in romana si engleza si ma voi stradui sa scriu lucruri interesante si inedite, un fel de jurnal, oferit tuturor, o parte din sufletul meu, o parte viata mea, pe care imi doresc sa o impartasesc cu oameni necunoscuti  pasionati sau nu de acelasi lucru.