miercuri, 2 ianuarie 2013

Despre cafea...iubire...inceputuri...scris...povesti...cafea...

Intotdeauna mi-a placut sa scriu, e o modalitate foarte simpla pentru mine de a evada, de a calatori, de a povesti cu mine si cu voi despre lucruri dragi mie.
Intotdeauna mi-a placut sa scriu, ceea ce simt intr-o forma, pe care o prelucrez la fiecare scriere...si da intotdeauna mi-a placut sa scriu!
Asta nu e primul gind din anul asta nou, ci una din dorintele ce mi le-am pus sub brad pentru Mosul, sa apuc sa scriu mai mult, despre ceea ce vad, despre calatoriile mele, despre experientele mele, dar mai ales despre dragostea mea pentru cafea...da!
Ca noi toti mi-am facut o rezolutie a acestui inceput de an si mi-am insirat in minte si suflet ce mi-as dori sa schimb mai mult si mai mult, sa traiesc mai mult, sa fac mai mult....si primul lucru pe care mi-l doresc este sa scriu!
Am facut niste planuri, niste "scheme" si ma voi apuca serios de treaba, asa ca incerc sa-mi promit mie ca in fiecare luna voi scrie cel putin un text, mai ales ca incepind din luna asta voi incerca sa deschid o revista despre cafea online, care ma va "obliga" sa scriu!
Da!!!dragostea mea pentru cafea este de ceva vreme o nebunie, obsesie frumoasa si inca de acum vreo 7 ani am avut o incercare, reusita pentru citiva ani, de a scoate luna de luna o revista despre cafea, singura de la noi de atunci si pina acum.
Momentan va fi online, fiindca, din pacate criza m-a facut sa fiu mai atenta, un pic, fiindca felul meu boem de a fi nu ma ajuta prea mult!
Pe linga asta mi-am propus sa fac mici recenzii in cafenele din Romania pe unde ajung si sa povestesc si altora ce gasesc pe acolo.
Avind in vedere ca experienta mea a crescut in toti acesti ani, voi putea sa vorbesc si obiectiv si subiectiv despre locatiile pe care le intilnesc.
Pot sa vorbesc si despre canapele si despre cappuccino:))surprinzator sau nu, am experienta si voi incerca sa fiu cit mai obiectiva posibil!
Voi incerca sa fiu ghidul vostru despre cafenelele extraordinare, minunate, nemaivazute din Romania si nu numai!
Primul text il am deja pregatit, cit de curind voi deschide sirul calatoriilor in cafenelele din toata lumea!
Va doresc tuturor un an extraordinar!