vineri, 25 mai 2012

Cafeaua de la Barista School

Acum doi ani am fost in Atena printr-o conjunctura fericita si am ajuns la Barista Academy pentru doua zile si am vazut prima data o scoala de barista.
Momentul a fost senzational si a schimbat in sufletul meu perceptia a ceea ce vreau sa fac mai departe cu pasiunea mea pentru cafea.
Am testat tot felul de retete cu oameni la fel de pasionati ca si mine si momentul este unul dintre momentele mele favorite din istoria mea personala in intilnirea cu cafeaua.
Sint doi ani de atunci si s-au schimbat lucruri in viata mea, in bine, am cunoscut oameni noi, tineri, pasionati, cu sufletele vibrind  si cu capul plin de idei si de povesti cu cafea.
Sint doi ani in care am visat ca poate intr-o zi voi gasi un loc, cu cafea, cu oameni care vin in timpul lor liber sa se intilneasca sa faca cafea.
Azi e o zi in care de 5 luni, merg aproape in fiecare la scoala de barista, prima din Romania, unde ma intilnesc cu gasca cafegiilor, care se mareste de la zi la zi, unde bem cele mai minunate cappuccino facute de cei mai sexy barista din Romania- aviz amatoarelor, de baieti frumos care sa va prepare cafeaua si unde punem tara la cale si ne mai gindim ce ne mai dorim de miine.
Sint destul de emotionata sa pot spune cuvinte multe despre povestea noastra, mi-ar placea sa ramina poveste, fiindca povestile sint cele mai frumoase lucruri pe care mi le amintesc din copilarie si datorita lor azi tin inca ochii deschisi si visez ce vreau sa mai fac cind o sa cresc mare!
Cei despre care sciu aici, se stiu si vreau sa le multumesc fiindca impreuna ne-am facut curaj sa credem ca visele se pot indeplini!
Va asteptam la cea mai buna cafea din Romania, la noi la scoala de barista!Suna-ti pentru programare, locurile sint limitate!